Ik heb gehoord dat ik niet op mijn oor mag slapen, maar ik ben een zijslaper, wat nu?

Ik heb gehoord dat ik niet op mijn oor mag slapen, maar ik ben een zijslaper, wat nu?

Robbert 16/02/2021 0 Comments

Tijdens het testen vragen wij jou op welk oor je slaapt. Mocht het zo zijn dat beide kanten goed reageren op de stimulatie, dan zullen wij altijd de kant piercen waar je niet op slaapt, om druk te voorkomen. Als het toch de kant wordt waarop je slaapt, dan adviseren wij een nekkussen aan te schaffen met memory foam. Hierdoor kan je gewoon op je zij gaan slapen, met je oor in het gat van het kussen. Er bestaan ook speciale kussens met een gat erin, deze zijn wel wat prijziger in aanschaf.
In de toekomst zijn wij van plan om speciaal voor onze cliënten een kussen te ontwerpen, voor een betaalbare prijs, om slaapproblemen zoveel mogelijk te voorkomen.

Wij gaan stoppen met de locatie Nieuwegein

Tot 1 september kunnen er afspraken ingepland worden in Nieuwegein. Vanaf deze datum gaan wij enkel nog door in Veldhoven. Ben je eerder in Nieuwegein geweest voor een behandeling? Dan word je voor een volgende afspraak overgenomen door onze behandelaren in Veldhoven. Door de toevoeging van drie uitstekende behandelaren aan ons team zullen de wachttijden niet langer worden.

Je kunt bij ons in Veldhoven terecht voor;
– Nieuwe behandeling
– Tweede behandeling
– Shen Men (enkel ter aanvulling op de ‘daith’ piercing)
– Controle / nazorg
– Wissel van sieraden

Mochten er vragen over zijn, dan mag je ons even bellen of mailen.

Team NVS