Garantie

De Medical Piercing gaat door een heel klein deel van het oor dat wordt geïnnerveerd door de auriculaire tak van de nervus Vagus, een deel van ons autonome zenuwstelsel dat helpt de pijn te beheersen. 

Dit gebied wordt gemakkelijk gemist door cosmetische piercers die weinig of geen medische kennis of kwalificaties hebben, daarbij is ieder oor anders.
Als de enige kliniek in Nederland die de Daith Piercing voor chronische fysieke en mentale klachten aan biedt, komen we er tijdens een gespecialiseerd consult en onderzoek achter wat het precieze punt is om te doorboren, zodat het u de beste resultaat kan geven. 

Minimaal 80% van de mensen ervaart een positief verschil!

Nu hoor ik je denken, “maar wat als je valt onder de overige 20%?”:
Er is (nog) geen behandeling die migraine volledig of permanent verdwijnen kan garanderen. Was het maar!!

  • Als je reageert op een Medical-piercing, maar de verbetering van jouw migraine is niet zo goed als je had gehoopt, een tweede piercing kan zeker helpen.
    Een tweede piercing wordt tegen een speciaal gereduceerd tarief aangeboden (zie prijzenpagina). 
  • Als je pech hebt ervaar je geen positief resultaat– Ongeveer 20% van de mensen reageert helemaal niet op een Medical Piercing.
    De redenen hiervoor worden (nog) niet begrepen en we onderzoeken waarom dit gebeurt. Vermoedelijk zijn andere onderliggende ziektebeelden hiervan de oorzaak. 
  • Als jou dit overkomt: Laat het ons weten, dan plannen we een persoonlijk consult tegen gereduceerd tarief in om erachter te komen hoe we je verder kunnen helpen.
  • Door jaren lange opgebouwde spanning in het lichaam is het mogelijk dat klachten aanhouden. Richard Jutting helpt je graag d.m.v. IMT om ervoor te zorgen dat het lichaam deze spanning los kan laten en de Nervus Vagus verder zijn werk kan doen.

We zijn toegewijd om u een premium service te bieden, waarbij u profiteert van al onze specialistische expertise en onderzoek.
We zijn gepassioneerd in het verminderen van het lijden aan o.a. migraine en wij geloven erin dat Daith Piercing een effectieve en veilige procedure is die in de toekomst een standaard medische behandeling zal gaan worden.

Wij helpen je graag!