Webshop informatie

Welkom op de webshop!
Ben je op zoek naar een nieuw sieraad voor je (medische) piercing? Dan ben je hier aan het juiste adres! Onze collectie omvat verschillende soorten sieraden in vier verschillende kleuren: zilver, goud, zwart en rosé. Vanwege de voordelen maken wij uitsluitend gebruik van G23 titanium.

Waarom G23 titanium? Dit materiaal is hypoallergeen en 100% nikkelvrij, waardoor de kans op een allergische reactie zeer minimaal is. Bovendien is G23 titanium zo hard als staal, maar toch licht van gewicht. Het is niet-magnetisch en een slechte warmtegeleider, wat het veilig maakt voor gebruik tijdens MRI- of CT-scans en de meeste operaties. Dit is vooral geruststellend omdat je de piercing natuurlijk niet zomaar wilt verwijderen. Als je meer vragen hebt over dit materiaal, bekijk dan onze pagina met veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Vervangen van een sieraad
We raden je aan om je sieraad door een professional te laten vervangen. Uiteraard ben je van harte welkom op één van onze locaties.
Hiervoor kun je telefonisch een afspraak inplannen.
Woon je wat verder in de buurt? Dan is een piercingshop een optie. Wij/zij hebben hier de handige tools en kennis voor om dit gemakkelijk voor je te doen.
Een kraakbeenpiercing geneest ontzettend snel! Al binnen 24 uur kan er een vliesje overheen groeien of sluit het gaatje zo snel, dat het niet meer mogelijk is om terug te plaatsen. Mocht je het zelf proberen en het lukt toch niet? Zorg dat je binnen 24 uur ergens terecht kan voor een plaatsing.

Wij helpen je graag!

Wij gaan stoppen met de locatie Nieuwegein

Tot 1 september kunnen er afspraken ingepland worden in Nieuwegein. Vanaf deze datum gaan wij enkel nog door in Veldhoven. Ben je eerder in Nieuwegein geweest voor een behandeling? Dan word je voor een volgende afspraak overgenomen door onze behandelaren in Veldhoven. Door de toevoeging van drie uitstekende behandelaren aan ons team zullen de wachttijden niet langer worden.

Je kunt bij ons in Veldhoven terecht voor;
– Nieuwe behandeling
– Tweede behandeling
– Shen Men (enkel ter aanvulling op de ‘daith’ piercing)
– Controle / nazorg
– Wissel van sieraden

Mochten er vragen over zijn, dan mag je ons even bellen of mailen.

Team NVS